Coach traject: De groei van je ZIEL

De groei van je Ziel
"Waarom ben ik op Aarde?”  "Wat is mijn Zielsmisse?” "Wat heb ik te leren?”
Regelmatig krijg ik deze vragen tijdens een reading. Soms zitten we in de knoop met van alles en nog wat en weten we even niet waar we het zoeken moeten. En ik kan je helpen met zoeken (voelen) waar we moeten zijn. 

DE ZIEL
Het Witte Licht is voor mij De Bron waar vanuit onze ZIEL ontstaat en waar alle wijsheid wordt verzameld.  
Een mooie onderdeel van het menselijk lichaam is het energieveld van De ZIEL. Jouw Ziel heeft jou als mens gekozen op het moment van je ontstaan. Je ZIEL heeft uiteraard de groei in je moeders buik meegemaakt maar ook alle energie rondom de zwangerschap. Daarnaast worden ook de belevenissen uit vorige levens ‘opgeslagen’ in het energieveld van je ZIEL. 
Je ZIEL is dus een heel gevoelig ‘instrument’ wat alle energie kan voelen. Je intuïtie (dat stemmetje in je gedachten) is de stem van je ZIEL. Dus hoe meer je naar je intuïtie luistert, hoe makkelijker je je leven kunt leven. Het lijkt simpel maar dat is niet altijd het geval… ????

Hoe gaan we op zoek?
In 8 sessies bewandelen we samen het pad van je ZIEL. Wat speelt er in het NU, waar loop je tegen aan en waar komt het vandaan. Ik werk niet met een vast programma, ik voel wat ik mag doen. De ene sessie praat jij, de andere sessie praat ik. Soms krijg je huiswerk mee en doen we daar de volgende sessie iets mee. Het zijn intense sessies waarbij vertrouwen hebben in elkaar van groot belang is. Vanuit heel mijn hart en ZIEL zal ik je begeleiden ❤

Samen bekijken we in welk tijdspad we de afspraken inplannen want niet iedereen is hetzelfde. De 8 sessies zijn in principe bij mij thuis maar mocht je wat verder weg wonen, dan kan het ook online.  Tussendoor mag je me altijd appen om vinger aan de pols te houden.

Voor de 8 intense sessies is mijn vergoeding 888 euro. Een sessie duurt ± 60 minuten.
De vergoeding mag je in 1 of 2 termijnen betalen. 
 
Wil je samen met mij opzoek?
Mail naar info@moniquevork.nl
 
 
Afbeelding invoegen