De Magie van Energie: Liefde, Gedachtekracht en Positiviteit 
 
 
 


   
Dank je wel dat je mijn website bezoekt

Mijn naam is Monique Vork, 54 jaar, steenbok als sterrenbeeld en geboren in Amsterdam. Sinds 2009 heb ik mijn praktijk ✨
 

 
Wat is het toch een feest dat ik Energie mag voelen en daardoor mensen kan helpen!
Ik ervaar jouw Energie op 4 verschillende manieren: Helder Weten, Helder Voelen, Helder Horen en Helder Zien. Dit komt dan allemaal tegelijkertijd bij me binnen en dan is het de kunst om dat wat ik voel, zo goed mogelijk aan jou uit te leggen.
 
Mijn consult is volledig vanuit het VOELEN van jouw Energie. Ik leg geen kaarten. Naast jouw Energie voel ik ook alle energieën uit je directe omgeving, zoals werk, partner, kind, vrienden etc. En ook de Energie vanuit Geesteswereld. 

Als ik dan, dat wat ik voel, aan je uitleg mag je alleen maar antwoorden met JA, NEE of MISSCHIEN. Dus geen hele verhalen vertellen want dan ben je zelf het consult aan het invullen 😊
Wel belangrijk om te weten: ik bepaal niet je leven, zelf voelen wat je met mijn info wilt doen! 
 
Mijn doel: Jou op weg helpen naar de volgende stap in je leven!
 
Hoe word je een medium?  
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, het is me letterlijk overkomen. Snappen doe ik het nog steeds niet, maar dat hoeft ook niet. Je hebt het niet onder  controle, het gebeurt gewoon. Als echte controlfreak heb ik daar toch echt wel wat voor los moeten laten. 
Een consult geven betekent dat je je DENK knop totaal uitzet en je VOEL knop aanzet. Ik bepaal namelijk niet welke informatie er komt, het komt "gewoon" binnen. 

Ik ben telkens weer verbaasd als ik "dingen" (= informatie)  mag doorgeven. Gelukkig ben ik goed in het uitleggen van wat ik doorkrijg en worden mijn consulten vaak als "spot on" ervaren. Lees vooral mijn Gastenboek, dan weet je wat anderen van mij vinden.
 
Na jaren lang als ondernemer in diverse branches gewerkt te hebben, is mediumschap toch wel het mooiste wat ik mag doen!

 
 


 
Elke woensdagavond organiseer ik spirituele bijeenkomsten bij Spiritueel Centrum Almere 

  
 
 
 Initiatiefneemster van en aangesloten bij