Schilderij met as...

"Schilderij met as van overledene”
Een bijzonder aandenken ✨

Als je een dierbare moet verliezen is dat heel verdrietig en soms moeilijk te verwerken. Vaak gaan we op zoek naar iets hoe we deze dierbare in herinnering nog bij ons kunnen houden.
 
Ik bied je de mogelijkheid aan om, voor hen die gecremeerd zijn, het as te verwerken in een schilderij. Ik stem me dan af op de Energie van deze overleden persoon met de daarbij behorende lievelingsmuziek. De verf en de as worden met elkaar gemengd en in alle respect werk ik aan het doek, vol overgave en in de Energie ✨
 
Vooraf bespreken we of er favoriete kleuren gebruikt moeten worden en welke soort schildersdoek de voorkeur heeft. Daarna ga ik helemaal op in de Energie en mag ik het "gewoon" laten ontstaan. 
 
Wil meer weten? Bel me op 06 - 55 79 23 25 of mail naar info@moniquevork.nl 

 

 
Elke doek is een verhaal op zich met de as van de dierbare persoon erin...
 
 
 

 
 
 Afbeelding invoegen