Ondernemers Reading

"Andere Kijk Op Je Bedrijf of Praktijk”
Reading voor Ondernemers ✨


Samen met andere ondernemers in een groep. Eén voor één neem ik jullie bedrijf onder de loep. Ik stem af op de energie van je bedrijf en voel de pijn- en aandachtspunten, de twijfel, de overtuiging of wat je beter wel of niet kunt doen. Welke stappen je kunt maken, wat je mag veranderen of wat je mag aanpakken en groter mag maken.

Het kan confronterend zijn maar altijd met de beste intentie om je bedrijf te laten groeien en bloeien. Het enige wat jij hoeft te doen is instappen in dat Energie veld wat er ontstaat met de inzichten voor de Toekomst.

Omdat je met meerdere ondernemers bij elkaar zit, leer je ook van elkaar. Je herkent misschien situaties die jij ook hebt meegemaakt of waar je nog middenin zit. Je krijgt zelfs al inzichten van andermans reading omdat dit ook voor jou van toepassing is. Hoe mooi is het om met elkaar te verbinden en van elkaar te leren.

Daarom is er na afloop ook een gezellig netwerk moment. Onder het genot van een hapje en drankje stellen we ons voor en heb jij misschien ook nog iets moois om mee te geven aan de ander.   

Ben je klaar voor verandering? 
Sta je open voor inzichten?
Doe dan mee!
  • Ontvangst: 13:30 uur   
  • 13.45 tot 16.00 uur Readingen
  • 16.00 - 17.30 uur Borrel Netwerk Uurtje
  • max. 7 deelnemers  
  • Locatie: Robijnplantsoen 2, 1339 GC ALMERE BUITEN
  • Deelname 40 euro
Datums: binnenkort voor 2024
 
Aanmelden:   info@moniquevork.nl