Welkom bij mijn Gastenboek
 
Lees hier de ervaringen van anderen 💫
 
Hiervoor heb ik 7 jaar een ander gastenboek gebruikt.
Op deze link vind je alle berichten uit dat Gastenboek. 

GASTENBOEK 2017-2010.pdf
 
 Afbeelding invoegen 

Bericht schrijven >

Lieve Monique, ik heb onlangs een reading bij je gehad. Ik vond het een hele fijne reading, waarbij ik zelf nauwelijks iets hoefde te zeggen, maar wel veel gelegenheid voor vragen had. Ik heb ook heel veel aan de reading gehad, dankjewel!


Yvonne
Lieve Monique,

Recent een hele fijne sessie bij je mogen ervaren, zeer prettig en heldere uitleg gekregen waar ik in de toekomst mee verder kan.
Ik kom je zeker nog een keer bezoeken.
Dankjewel

Ruud
Ik ken Monique al jaren, maar was al langere tijd niet geweest. Na het overlijden van mijn moeder wel weer de behoefte langs te gaan. Ze kreeg vrij vlot contact met haar en heeft giga veel verteld, waardoor ik alles heel goed af kon sluiten. Zelfs kleinste details, dat we de kist zelf gesloten hebben, maar er één knop niet goed op wilde, hoe bizar toch, klopte helemaal.
Verder vertelde ze iets over onze zwangere dochter, over tijdstip en hoe de bevalling zou gaan. Dit is letterlijk allemaal uitgekomen. Twee weken te vroeg, zoals Monique voorspelde en hoe het verloop ging klopte ook exact.
Tja, het blijft wonderlijk zoals dit werkt, maar het werkt gewoon :)
Heel blij mee dat ik weer een keer geweest ben.

Ingrid
Mijn zus en ik hebben al 2x een geesteswereld reading gehad over onze vader… het was heel spannend, maar Monique vertelde ons dingen wat zij absoluut niet kon weten en ook dingen die zouden gebeuren in de toekomst., wat zij doorkreeg van mijn vader.. Hij was daar , met een krachtige energie .. en via haar kwamen boodschappen binnen, die mijn vader nog aan ons wilde zeggen… was erg emotioneel , omdat alles klopte.. zo bijzonder echt… dit heeft ons zoveel rust gegeven… een traan en een lach… voor iedereen die twijfelt .. ga echt naar Monique.. ze is een hele warme lieve vrouw, waar je je gelijk op je gemak voelt en eerlijk is en echt een bijzondere gave heeft… mijn zus en ik zullen haar vaker een bezoek brengen.. maar ook als je voor jezelf wilt gaan om inzichten of vragen te stellen … dit ga ik ook nog zeker doen ...veel liefs Divanir

Divanir Goossens
Eind november '23 mijn eerste consult bij Monique gehad. Hele hartelijke ontvangst en ik voelde me meteen op mijn gemak, alsof ik haar al jaren kende. Ondanks dat ik al eerder een reading heb gehad bij een ander medium ben ik deze volledig open en zonder verwachtingen in gegaan. Monique praat rustig en duidelijk,en ze legt alles goed aan je uit. Je hebt ook de mogelijkheid om de reading op te nemen op je telefoon zodat je deze daarna nog eens rustig kunt naluisteren (aanrader!). Kortom een zeer prettige ervaring en voor herhaling vatbaar.

Catelijne
Al meerdere malen heeft Monique mij inzichten en opheldering gegeven op de momenten dat ik vraagtekens had.
Zij is kan heel krachtig en op een nuchtere wijze aangeven wat zij door krijgt op meerdere lagen. Geen poespas en geen zweverig gedoe. Precies wat ik nodig heb. Daarnaast klopt ook alles wat ik te weten mocht komen en kan ik er zeker wat mee.
Bedankt en wellicht tot ziens.

Lw

Lw
Vandaag een reading geesteswereld gehad bij monique.. ik hoopte mijn moeder te ontmoeten en dut gebeurde ook.. zoveel verdriet het afgelopen jaar gehad en vandaag een stukje rust in mijn hoofd gekregen..wetende dat mijn moeder bij me is, Monique benoemde zoveel dingen, dit kon ze echt niet weten en sprak alsof m'n moeder bij me zat.. de toon , de eigenschappen.. alles viel op z'n plek. Ik voel me echt een stuk rustiger. Super bedankt!

Marilyn
Een aantal maanden geleden heb ik dan eindelijk bewust gezocht naar iemand die mij een reading kon geven. Ik was al jaren nieuwsgierig maar toch ook sceptisch en durfde nooit te gaan. Na het overlijden van mijn vader ben ik meer over readings gaan lezen en zo kwam ik op de site van Monique wat mij een fijn gevoel en vertrouwen gaf waardoor ik besloot om naar haar toe te gaan.
Wat een fijn binnenkomen, ik was zenuwachtig maar Monique stelde mij gelijk op mijn gemak. Ik kende Monique niet, maar wat ze binnen kreeg en mij vertelde was zo to the point, ze omschreef alles en iedereen alsof ze mij al jaren kende. De handvatten die ze mij gaf daar ben ik mee aan de slag gegaan, sommige zijn nog (te) moeilijk maar andere heb ik met beide handen aangepakt. Wat een ervaring, wauw!

Lieve Monique, nogmaals hartelijk dank voor jou reading, ik denk er nog vaak aan terug en ik kom nog graag een keertje naar je toe.??

Yvonne van den Berg-Faaij
Lieve Monique,

Bedankt voor de fijne reading online. Vanuit liefde en verbinding gegeven. Je hebt mij mooie inzichten en vooral bevestigingen gegeven uit het verleden , heden en voor de toekomst. Heel fijn dat de reading is opgenomen, zodat ik het terug kan kijken. Ook veel inspiratie opgedaan, waar ik al mee bezig ben. Heel erg bedankt voor deze prachtige en fijne reading.

Liefdevolle groet, Helena

Helena
Ruim drie jaar geleden heb ik een reading met Monique gehad. Dat heeft mij geholpen om te verhuizen naar een ander deel van het land. Een hele mooie stap. Nu voelde ik wederom de behoefte om naar haar toe te gaan. Ik wilde meer en deze reading met Monique heeft me meer rust gegeven. En nieuwe inzichten waar ik wat mee kan en die mij hopelijk op weg zullen helpen naar een nieuw hoofdstuk. Dank je wel. :)

Marly


Bericht schrijven >